Overzicht trainingen en cursussen

Labels: trainingen en cursusussen, cursus, doras cursussen


Assertiviteitstraining

Wilt u sociaal vaardiger worden? En leren om uw eigen mening te formuleren? Deze training is bedoeld voor mensen die willen oefenen in het aangaan en onderhouden van contacten met andere mensen.
Lees meer


AMWAHT training

Een nieuwe uitdaging voor mantelzorgers! Bent u toe aan een volgende stap in uw leven waarin u zorg én persoonlijke ontwikkeling kunt combineren?
Lees meer


Cursus voor mantelzorgers 'De Zorg voor Jezelf'

Bent u mantelzorger en kunt u zelf wel wat ondersteuning gebruiken? De cursus heeft als doel mantelzorgers te ondersteunen en bestaat uit 4 themabijeenkomsten. 
Lees meer


Inloop meditatie

Wil je uit je hoofd en in je lijf? Wil je bewuster worden van gedachten en patronen? Tijdens de inloop meditatie bieden wij laagdrempelige ondersteuning bij het (leren) mediteren). 
Lees meer


Op Eigen Kracht training

Leeft u van weinig geld? Voelt u zich hierdoor wel eens gestresst? Tijdens de Op Eigen Kracht training krijgt u handvatten aangereikt die helpen deze vragen te beantwoorden. U wisselt tips en ervaringen uit en komt steviger in uw schoenen te staan!
Lees meer


Weerbaarheidstraining

Wilt u beter grenzen leren stellen? En beter leren opkomen voor uzelf? In deze training wordt op een sportieve en gezellige manier gewerkt aan lichamelijke en geestelijke kracht. Hierdoor krijgt u een sterkere houding en uitstraling. U leert hoe u uzelf kunt verdedigen en hoe u grenzen kunt stellen.
Lees meer


Tablet cursus voor senioren

Wilt u om leren gaan met een tablet? Wilt u weten wat surfen is op het internet? Wilt u weten wat apps zijn en wat u daar allemaal mee kunt doen? In de tablet cursus voor senioren maakt u kennis met de mogelijkheden van een tablet. 
Lees meer


Training Mindfulness

Problemen, stress, je zorgen maken, negatieve gedachten en druk in je hoofd? Sommige dingen kun je niet veranderen maar je kunt wel wat doen aan de manier waarop je ermee omgaat. Wil je leren om op een andere manier om te gaan met jezelf de dingen die er in je leven gebeuren? Woon je in Amsterdam-Noord? Geef je dan op voor de training Mindfulness! 
Lees meer


Vitaal met Diabetes

Combineer gezonder eten met meer beweging! Doe mee met Vitaal met Diabetes.
Lees meer