Werken bij Doras

Labels: vacatures doras, vacatures amsterdam noord

Werken bij Doras. Wat betekent dat? Het betekent dat wij altijd klaar staan voor de klant én voor elkaar. Niet alleen de omgeving om ons heen maar ook Doras zelf is in beweging en daarmee constant op zoek naar nieuwe kansen om zich te kunnen ontwikkelen. Dit kunnen we niet zonder de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers.

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe krachten. Dit kunnen betaalde functies zijn in dienst van Doras, maar ook diverse mogelijkheden op het gebied van stage en vrijwilligerswerk. Alle openstaande vacatures worden op de website gepubliceerd. Per vacature staat aangegeven wanneer en hoe je het beste kunt reageren en bij wie je terecht kunt voor vragen.

Beloningsbeleid
Al onze personeelsleden worden ingeschaald op basis van de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening.

Naast het reguliere beloningsbeleid bieden wij onze medewerkers ook de mogelijkheid om meer aandacht te besteden aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Wij willen onze medewerkers langer en fit aan het werk houden. Middels een subsidie van het Europees Sociaal Fonds hebben wij hier in 2015 ook extra mogelijkheden voor gehad.

We zien je sollicitatie graag verschijnen!