Corona: Locaties zijn open | Wij helpen je op afspraak

Coronavirus: Onze locaties zijn open | Wij helpen je op afspraak | Sommige spreekuren en (groeps)activiteiten zijn weer gestart! Lees hier verder…

Corona: Locaties zijn open | Wij helpen je op afspraak

Corona: Locaties zijn open | Wij helpen je op afspraak

Voor het laatst gewijzigd op 18 november 2020.

Door corona is onze dienstverlening aangepast. Voor vragen en hulp zijn wij natuurlijk gewoon bereikbaar. Wij kunnen telefonisch, per e-mail en (video)chat contact hebben en gesprekken voeren. Wil je langskomen? Neem dan eerst contact met ons op voor een afspraak. We zoeken altijd samen naar een oplossing. 

Neem contact met ons op.

Wil je dat wij contact met jou opnemen? Kijk dan hier. 

Veilig om langs te komen

Onze locaties zijn open voor spoedvragen. Het gesprek is in een ruimte met voldoende afstand en de hulpverlener draagt een mondkapje. Draag jij er ook een? Dat zouden wij fijn vinden. Wij houden ons daarnaast ook aan de hygiëne regels. Het is dus veilig om bij ons langs te komen! Wij vragen je thuis te blijven als je verkouden bent, hoest, keelpijn hebt of koorts. 

Spreekuren en groepsactiviteiten

Sommige spreekuren, (groeps)activiteiten en trainingen gaan weer door! We hopen binnenkort nog meer activiteiten te kunnen organiseren.

Zie hier een overzicht van spreekuren die doorgaan:

  • Heb je een korte vraag over hulp bij bv. zorg en welzijn, wonen, geld of formulieren? Maak dan een afspraak bij de Front Office in Midden-Noord of Nieuwendam. De hulpverleners geven advies of verwijzen je door.
  • Als je aan het einde van de maand wat geld over wilt houden, neem dan contact op met de Budgetcoach voor een gratis Budget-op-Maat gesprek.
  • Het Formulieren Café in Midden-Noord is open op afspraak. Bekijk het hier.
  • Stel juridische vragen, zoals over familierecht, huurrecht of arbeidsrecht aan een advocaat tijdens het advocatenspreekuur in Midden-Noord of het Advocatenspreekuur in Nieuwendam.
  • Ben je nieuw in Nederland? Wij kunnen je helpen! ሐገዝ የድልየኩም’ዶ? እንታይ ክትሕገዙ ትደልዩ? هل تحتاج الى المساعدة؟ معا سوف نصل إلى الحل! Do you need help? We can help you! Kom naar het inloopspreekuur voor Statushouders in Huis van de Wijk de Meeuw.

Een overzicht van activiteiten, zoals bijeenkomsten en initiatieven die plaatsvinden:

Maatregelen op locatie

Door het coronavirus heeft de overheid maatregelen genomen. Welke zijn dat precies? Deze staan hieronder op een rijtje. Als je vragen hebt over het virus kan je ook contact opnemen met de overheid via 0800 – 1351. Voor meer informatie over het virus kan je terecht op deze website corona.steffie.nl

corona


Behoefte aan praktische hulp? Of een praatje?

Heb je praktische hulp nodig, zoals boodschappen doen? Of kan je een luisterend oor goed gebruiken? Neem dan contact op met het onderstaande nummer. Je kan ook contact opnemen als je iemand kent die hulp nodig heeft.

Voor Elkaar in Amsterdam

Telefoon: 020 767 00 31 (maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur).

www.voorelkaarinamsterdam.nl

info@voorelkaarinamsterdam.nl

Dit initiatief  komt van Amsterdamse organisaties voor sociaal werk.

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.