Toppers in Amsterdam
Toppers in Amsterdam

Toppers in Amsterdam

Toppers in Amsterdam is een groep speciaal voor moeders wiens kinderen te maken hebben (gehad) met Justitie. Als moeder komt er dan heel veel op je af. Er kan schaamte zijn, omdat je er met niemand over durft te praten. Veel instanties gaan zich met je gezin bemoeien wat stress kan opleveren. In deze tijd is het heel belangrijk om als moeder goed voor jezelf te zorgen. Dat kan door erover te praten met dames in dezelfde situatie.

Een moeder uit Noord wilde daarom graag deze groep starten. Ze weet wat ze heeft gemist in de periode dat haar gezin in ‘deze storm’ belandde en wil graag andere vrouwen helpen. We horen nu al van moeders: “Was deze groep er ook maar geweest toen ik er midden in zat”.

Voor wie?

Moeders met kinderen die voor het eerst in aanraking zijn gekomen met Justitie of die genoemd worden op de Amsterdamse Top 600 lijst.

Wat gaan ze doen?

Iedere bijeenkomst zal anders zijn met uitwisseling, oefeningen om met de spanning om te gaan, voorlichting, verbinding met andere moeders en dat allemaal in een veilige omgeving.

Waar?

Bij Doras op het Hagendoornplein 1c, Amsterdam.

Kosten?

Deelname is gratis!

Informatie of vragen?

Neem contact op met Els Annegarn 10 36 82 98, e.annegarn@doras.nl of Barbara van der Weiden: 06 13 32 63 83, b.vanderweiden@doras.nl

Wanneer?

Bekijk het in de agenda.

 

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.