Budget Op Maat

Coronavirus: Wij blijven je per telefoon & chat helpen!| De locaties zijn open op afspraak | (Groeps)activiteiten op locatie gaan niet door. Lees hier verder…

Budget Op Maat

Budget Op Maat

Wil je aan het einde van de maand meer geld overhouden? Heb je geen schulden, maar zouden deze wel kunnen ontstaan? Heb je geen inzicht in je financiën en zou je dat wel willen? De Budgetcoach van Doras helpt je in een Budget Op Maat-gesprek!

Budget Op Maat-gesprek met Budgetcoach

Iedereen komt er wel eens mee in aanmerking: je kosten of inkomsten veranderen door een levensgebeurtenis. Je kind wordt bijvoorbeeld 18 jaar, je partner en jij gaan uit elkaar, je wordt ontslagen, neemt zelf ontslag of gaat met pensioen. Hoe zorg je dan dat je toch aan het einde van de maand wat geld overhoudt en niet in de schulden belandt? De Budgetcoach helpt je tijdens Budget Op Maat-gesprekken met het maken van een budgetplan, een kasboek en geeft tips en tricks!

De Budgetcoach helpt je ook als je gewoonweg graag wil leren sparen, balans wil creëren of meer inzicht wil in de toeslagen en/of voorzieningen waar je recht op hebt.

Locatie & kosten

De hulp van een Budgetcoach is gratis. Het gesprek vindt plaats op een locatie waar jij je het prettigst voelt. Dit kan bij jou thuis zijn, op een locatie van Doras of ergens anders.

Iedere woensdag is de Budgetcoach voor bewoners van Tuindorp Oostzaan van 09.00 tot 12.00 uur aanwezig in Huis van de Wijk de Evenaar. Zij werkt op afspraak. Kijk hier voor de exacte data

Op dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur kunnen buurtbewoners van De Kleine Wereld terecht voor een Budget op Maat-gesprek. Het gesprek vindt plaats op J. Drijverweg 5 in Amsterdam-Noord. Bel of mail de Budgetcoach om een afspraak te maken.

Je kunt ook iedere dinsdagavond langskomen voor een afspraak met de Budgetcoach. Bekijk in de agenda

Jouw Budgetcoach

De Budgetcoach voor bewoners in Amsterdam-Noord is Conny Blokker. Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan contact met haar op via 06 – 1002 7037 of c.blokker@doras.nl.

 

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Neem contact op met Budgetcoach Conny Blokker, via:

Telefoonnummer: 06 – 1002 7037
E-mailadres: c.blokker@doras.nl

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.