Werken bij Doras
Werken bij Doras

Werken bij Doras

Werken bij Doras. Wat betekent dat? Het betekent dat wij altijd klaar staan voor de cliënt én voor elkaar. Niet alleen de omgeving om ons heen maar ook onze organisatie is in beweging en daarmee constant op zoek naar nieuwe kansen om zich te kunnen ontwikkelen. Dit kunnen we niet zonder de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers en vrijwilligers.

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe krachten. Dit kunnen betaalde functies zijn in dienst van Doras of één van de andere stichtingen De Sociale Maatschap, Buurtteam Amsterdam Noord of Zuid, PuurZuid of Florijn Civiel Bewind. 

Al onze personeelsleden worden ingeschaald op basis van de CAO Sociaal Werk.

Wil jij werken bij Doras? 

Bekijk onze vacatures.

Op 1 april 2021 is Buurtteam Amsterdam van start gegaan. In heel Amsterdam zijn op verschillende plekken buurtteams. Alle Amsterdammers kunnen bij een buurtteam terecht met vragen op het gebied van geld, meedoen, wonen, zorg, gezondheid, werk en veiligheid. Ben jij geïnteresseerd om te werken in een buurtteam? Op deze pagina vind je meer informatie.

Er zijn bij Doras ook diverse mogelijkheden op het gebied van stage.

Wil je graag iets doen voor anderen? Vind je het leuk om een rol te speken in je buurt? Wil je ervaring opdoen met werk? Kom dan bij ons werken als vrijwilliger! Jouw werk is van veel waarde. Door jou kunnen wij activiteiten en diensten organiseren. Je doet hier veel buurtbewoners een groot plezier mee. Lees hier verder over vrijwilligerswerk.

Kernwaarden

Ik zie jou, Ik sta naast jou & Samen maken wij het verschil: dit zijn onze kernwaarden. En dit zie je terug als collega! Je komt te werken in een team met betrokken collega’s die oog hebben voor elkaar. Wij bieden de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door trainingen en cursussen te volgen. 

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.