Werken bij Doras
Werken bij Doras

Werken bij Doras

Wat is er mooier dan van betekenis zijn voor mensen die minder goed meekomen in de samenleving? Bij Doras verbinden wij mensen, buurten en organisaties. Zo maken we er elke dag werk van om er te zijn voor de buurtbewoners wanneer zij ons nodig hebben. Met elkaar werken we aan vrolijke, veerkrachtige en zorgzame buurtgemeenschappen in Amsterdam Noord. Daar zijn we trots op. Doe je mee?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die met dezelfde passie en overtuiging een verschil willen maken. De vacatures bij Doras lopen via onze koepelstichting De Sociale Maatschap. Bekijk onze vacatures óf stuur ons een open sollicitatie. Dan maken we snel kennis!

Ga je aan de slag bij Doras, dan word je ingeschaald op basis van de CAO Sociaal Werk

Bekijk onze vacatures 


Vrijwilliger worden?

Als vrijwilliger kan je echt iets betekenen voor de ander of voor de wijk. Het zijn soms de kleine dingen die grote impact maken. Je bent van betekenis als vrijwilliger. Niet alleen voor de Amsterdammer of de wijk, maar ook voor jezelf. Want ook jij ontdekt nieuwe passies en of vaardigheden.

Lees meer over de mogelijkheden als vrijwilliger


Werken bij Buurtteam Amsterdam

In heel Amsterdam zijn er buurtteams waar Amsterdammers langs kunnen voor ondersteuning. De Sociale Maatschap organiseert de buurtteams in Amsterdam Noord en Zuid. Of het nu gaat om zorg, welzijn, wonen, werk, geld of veiligheid, wij helpen mensen op weg. Sta jij er ook zo in? Kom bij ons werken.

Bekijk onze vacatures

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.