Doras voor jou
Doras voor jou

Doras voor jou

Iedereen heeft wel eens hulp nodig. En soms weet je gewoon even niet waar of bij wie je terecht kan met jouw vraag of zorgen. Bij Doras denken we graag met je mee en kunnen wij je adviseren en ondersteunen op onderwerpen als gezondheid, bewegen, ontmoeten en persoonlijke- of mentale ontwikkeling. Samen kijken we graag naar de mogelijkheden die bij jouw situatie passen. Gratis en altijd in de buurt.

Bekijk onze activiteiten

 


Ouderen

Doras is al jaren specialist op het gebed van advies en ondersteuning aan ouderen. We denken graag mee over fijn langer thuis wonen, maar organiseren ook talloze activiteiten rondom gezonde leefstijl, veilig bewegen en het ontmoeten van nieuwe mensen.

Doras voor ouderen 


Gezondheid

Wil je graag een gezonde(re) leefstijl? Wil je meer leren over de goede voeding of juist meer bewegen. De collega’s van Doras Gezond Noord helpen je daar graag bij, op elk niveau. Wat voor ons telt is dat jij beter in je vel zit.

Voor je gezondheid 


Ontmoeten en verbinden

Je staat er niet alleen voor. De collega’s en vrijwilligers van Doras helpen je bij het ontmoeten van nieuwe mensen. Kom een keer naar één van onze activiteiten of misschien heb je zelf een idee om iets te organiseren?

Meer over ontmoeten

 


Buurtteam Amsterdam

Heb je moeite om rond te komen, begrijp je de brief van de belastingdienst niet of wil je weten hoe je zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen? Het buurtteam is de plek in de buurt waar je naartoe kan met je vragen. Samen kijken we wat je nodig hebt, zodat je zelf weer verder kunt. De hulp is gratis.

Buurtteam Amsterdam Noord 

 


Heb je zelf een idee?

Wil jij als bewoner van Amsterdam Noord iets betekenen voor de buurt? Heb je een goed idee om buurtbewoners samen te brengen, wil je de buurt graag mooier maken of wil je een activiteit of evenement organiseren? Wij helpen je graag bij het aanvragen van een bewonersinitiatief.

Ik heb een idee voor de buurt

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.