Doe jij mee met De 1.000 van het Noorderpark?
Doe jij mee met De 1.000 van het Noorderpark?

Doe jij mee met De 1.000 van het Noorderpark?

Op zondag 8 september tijdens het Noorderparkfestival, organiseert de loop- en wandelgroep Noorderpark in Beweging voor het zevende jaar De 1.000 van het Noorderpark.

De 1.000 van het Noorderpark is een loop waarbij wij met elkaar 1.000 km gaan lopen. Het doel van De 1000 van het Noorderpark is om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen. De prestatie staat niet voorop, belangrijker is dat het mensen de mogelijkheid biedt om plezier te beleven aan het samen neerzetten van een prestatie.

Wie, wat, waar, hoe?

Deelname is gratis. De loop is voor jong en oud, iedereen is welkom en ook de hond mag mee op pad! Je mag ook een scootmobiel, rollator of  rolstoel gebruiken. Alle meters die worden gewandeld, gerold of gerend, tellen wij bij elkaar op en wij hopen ook dit jaar weer uit te komen op een gezamenlijke afstand van boven de 1.000 kilometer. Wij hebben medailles voor de deelnemers en mooie prijzen voor de meest bijzonder prestaties.

Dit jaar zijn wij met ons evenement weer onderdeel van het Noorderparkfestival. De loop start om 12.00 uur, we verzamelen bij de natuurspeeltuin.

We organiseren ook een brunch vooraf. Wil je mee brunchen? Laat dit dan weten aan Els Annegarn.

Doe je ook mee?

Met je buren, vriend(en) of alleen? Het is altijd een ontzettend gezellige bedoening! Wil je meer informatie of direct aanmelden? Bel of mail dan naar Els Annegarn, 06 1036 8298, e.annegarn@doras.nl.

De 1000 van het Noorderpark

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.