De GLI Health Battle is begonnen!
De GLI Health Battle is begonnen!

De GLI Health Battle is begonnen!

Ondanks corona is begin november de nieuwe GLI Plus Health Battle begonnen! Buurtbewoners in noord met overgewicht doen hier als aanvulling op, of kickstart van, de GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie) aan mee. 

Ineens gezond gaan leven is niet makkelijk om in je eentje te doen en daarom doe je het binnen de Health Battle samen: zo wordt het makkelijker en natuurlijk ook veel gezelliger. De deelnemers bewegen samen, leren lotgenoten kennen en maken plezier, terwijl ze ondertussen werken aan hun gezondheid. Een top combinatie! 

De Health Battle is van start

De aanmeldingen kwamen via diverse huisartsen in Noord bij ons binnen. Hierdoor heeft Stichting Doras nu wel vier teams in Nieuwendam en Midden-Noord waaronder de Gewichtige Dames en Gewichtige Heren. In totaal zijn er 40 deelnemers en 8 teams die de strijd met elkaar aangaan. 

Ondanks corona wilden we natuurlijk gewoon van start gaan. Iedereen stond te popelen! We noemen deze periode dan ook de corona-battle. De deelnemers hebben hierin al kennis gemaakt met verschillende manieren van bewegen en hebben ervaren hoe gezellig het is om, ondanks de herfst, gewoon gezellig met elkaar buiten te bewegen.

Welk team heeft aan het einde van de rit de meeste gezondheidswinst behaald? In april 2021 zullen we zien wie de winnaar is…

Wij wensen jullie heel veel succes! Go go go!

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.