Ontspanning en ontmoeting

Corona: Onze locaties zijn open | Wij blijven je op afspraak helpen | Groepsactiviteiten gaan niet door | Lees hier verder…

Ontspanning en ontmoeting

Ontspanning en ontmoeting

In Amsterdam-Noord zijn verschillende inloopspreekuren, activiteiten, trainingen en cursussen om je te helpen bij vragen over ontspanning en ontmoeting.

Kijk hier in de kalender voor alle tijden, locaties en data.


Buurtbuddy

Help jij graag een handje in de buurt en wil je sociale vaardigheden leren? Of ben je benieuwd waar je buren recht hebben? 

Lees meer…


Gewichtige Dames

Ben je een dame met overgewicht? Heb je behoefte om andere “gewichtige dames” te ontmoeten en eens samen te praten en bewegen? Wil je tips en advies?

Lees meer…


Heliotroop Inloop

Een open inloop voor iedereen die informatie over activiteiten of vrijwilligerswerk in de Heliotroop buurt wil en als je leuke ideeën voor de buurt hebt!

Lees meer…


Informatie Wonen binnen en buiten Amsterdam

Een workshop voor mensen die overwegen om buiten Amsterdam te gaan wonen of daar meer over willen weten.

Lees meer…


Mindfulness

Heb je problemen? Heb je stress? Maak je je zorgen? Heb je negatieve gedachten en druk in je hoofd? Wil je leren om op een ander manier om te gaan jezelf?

Lees meer…


Nabestaanden Café

Heb je een dierbare verloren door overlijden? Heb je behoefte aan contact met andere nabestaanden? Ben je 18 jaar of ouder?

Lees meer…


Noorderpark in beweging

Wil jij bewegen met plezier? En een beetje conditie opbouwen?

Lees meer…


Noord Swingt

Houd je van bewegen en gezelligheid? Noord Swingt is een dansgroep waar iedereen welkom is.

Lees meer…


Omgaan met stress

Voel jij je vaak gespannen? Zit je niet lekker in je vel of heb je veel last van hoofdpijn? Vaak is dit een teken van stress. Het is goed om daar iets aan te doen, maar hoe?

Lees meer…


Samenspraak Noord

Ben je anderstalig? Heb je vroeger een andere taal geleerd dan het Nederlands? Wil je graag oefenen om beter Nederlands te spreken?

Lees meer…


Steunvrouwen

Iedere vrouw heeft wel eens advies en steun nodig. Heb je niemand die je kan helpen. Of krijg je liever steun van een onbekende?

Lees meer…


Toppers in Amsterdam

Is je kind weleens in aanraking gekomen met justitie? Wil je hier graag over praten en oefeningen doen met andere moeders die in dezelfde situatie hebben gezeten/zitten?

Lees meer…


Wandelgroep Tuindorp Oostzaan

Voor iedereen die zich fitter wil voelen en het gezellig vindt om samen te wandelen. Iedereen is welkom: jong, oud, groot, klein, snel en langzaam.

Lees meer…

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.