Schuldhulpverlening Amsterdam
Schuldhulpverlening Amsterdam

Schuldhulpverlening Amsterdam

Doras is vanaf 1 april onderdeel van Buurtteam Amsterdam. Een andere naam, maar dezelfde hulp. Je kunt op de website van Buurtteam Amsterdam terecht voor meer informatie over onze hulp en contact met een buurtteam. Wij hopen je snel te zien bij het buurtteam in jouw buurt!

Heb je schulden en woon je in Amsterdam? Dan kom je in aanmerking voor schuldhulpverlening. Dat is een traject waarbij je geholpen wordt om je schulden af te lossen en je financiële situatie weer op orde te krijgen. In Amsterdam-Noord kun je voor hulp bij geldproblemen en schuldhulp terecht bij Stichting Doras. Onze hulp is gratis.

 

Geldproblemen en schulden

Lukt het je niet om alle rekeningen te betalen? Blijven er elke maand rekeningen liggen? Kun je moeilijk rondkomen? Of vind je het lastig om de financiële administratie op orde te krijgen?

 

Dan ben je niet de enige. In Nederland zijn er bijna 3 miljoen huishoudens die moeilijk rondkomen. Vaak gaat het om betalingsproblemen (rekeningen te laat betalen, aanmaningen ontvangen), rood staan op de bank of om het hebben van leningen of schulden. Geldproblemen zorgen vaak voor stress en druk op families en relaties. Blijf daarom niet met je schulden en problemen zitten: er is gratis hulp voor jou beschikbaar. Neem meteen contact op.

 

Maak gebruik van gratis schuldhulpverlening in Amsterdam

Wist je dat je bij alle soorten geldproblemen hulp kunt krijgen? Schuldhulpverleners staan voor jou klaar om:

  • Samen je financiële administratie op orde te krijgen.
  • Je schulden in kaart te brengen.
  • Een stabiele financiële situatie te creëren waarbij je de vaste lasten betaalt, weet wie de mensen en bedrijven zijn die nog geld krijgen (schuldeisers), een bankrekening hebt waarop je niet kan rood staan en geen nieuwe geldproblemen maakt.
  • Een schuldenregeling te treffen waarbij het hele schuldbedrag wordt terugbetaald aan de schuldeisers. Lukt dat niet, dan is een schuldsanering (schuldvermindering) een optie.

Minder stress en minder geldproblemen

Het verbeteren van je situatie doe je niet alleen: je krijgt hulp en steun van jouw schuldhulpverlener, die je ook kan helpen of kan doorverwijzen als er ander problemen zijn waarover je wilt praten. Samen werk je toe naar een schuldenvrij bestaan – met minder stress om geld en je financiële situatie. Uiteindelijk kom je er echt beter uit.

 

Schuldhulpverlening Amsterdam

Woon je in Amsterdam? Dan kun je voor schuldhulpverlening terecht bij verschillende instanties. Stichting Doras helpt inwoners van Amsterdam-Noord bij geldproblemen en schulden. Lees hier hoe het werkt en hoe je zo snel mogelijk contact kunt opnemen voor schuldhulpverlening in Amsterdam-Noord.

 

Bewoners van Amsterdam-Zuid kunnen terecht bij schuldhulpverlening van Stichting PuurZuid. Inwoners van andere stadsdelen vinden de juiste organisatie op de sociale kaart van gemeente Amsterdam. 

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.