Voor mantelzorgers
Voor mantelzorgers

Voor mantelzorgers

In Amsterdam-Noord zijn verschillende inloopspreekuren, activiteiten, trainingen en cursussen om je te helpen bij vragen voor mantelzorgers.

Kijk hier in de kalender voor alle tijden, locaties en data.

Aster

Zorg jij voor een oudere, zieke of iemand met een beperking? Wordt de zorg je soms te veel? Ben je te gebonden aan huis? Ben je toe aan even rust en tijd voor jezelf?

Lees verder…


Omgaan met een naaste met dementie

Dit najaar start er weer een cursus voor mensen die zorgen voor een naaste met dementie. Je krijgt inzicht in de belevingswereld van iemand met dementie en leert anders communiceren. Mantelzorgers, familie en andere naasten zijn welkom! De cursus is gratis.
Tijd en plaats: 4, 11 en 18 april 2023 van 10.30 – 12.30 uur bij Doras, Hagedoornplein 1C,  Amsterdam Noord. 

Lees verder…


De dag van de Mantelzorg

Ieder jaar organiseert Doras een dag voor de mantelzorgers uit Amsterdam-Noord. Dit valt samen met de landelijk Dag van de Mantelzorg. Deze dag is altijd op 10 november.

Lees verder…


Ik ben mantelzorger!

Zorg je voor een naaste met een ziekte of handicap? Kom je als mantelzorger tijd tekort voor jezelf? Wil je meer weten over hoe je naast de zorg voor een ander voldoende zorg voor jezelf hebt?

Lees verder…


Inloop Mantelzorg

Zorg je langere tijd en intensief voor een naaste met een ziekte of beperking en heb je vragen of hulp nodig bij de mantelzorg? Kom dan naar de inloop.

Lees meer…


Mantelzorglunch

Iedere bijeenkomst behandelen wij een thema dat te maken heeft met mantelzorg. Daarnaast kun je genieten van een heerlijke lunch. En praten over ervaringen met andere mantelzorgers.

Lees verder…


Mindfulness vanuit huis

Heb je het druk met de zorg voor een ander? Staat deze zorg centraal in je leven? En waar blijf jij? Wanneer heb jij tijd en aandacht voor jezelf?

Lees verder…

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.