Gezondheid en bewegen
Gezondheid en bewegen

Gezondheid en bewegen

Gezond Noord, voel je goed en vitaal. 

Met een gezonde leefstijl verklein je de kans om ziek te worden. Een gezonde leefstijl, goede voeding en voldoende beweging helpen je om fit te blijven en gezond en vitaal oud te worden. Bij de collega’s van Gezond Noord kan je terecht voor tips, adviezen en inspiratie rondom een gezonde leefstijl. Of het nu gaat om het stoppen met roken, het omgaan met stress, leren fietsen of een wandeling in de buurt of het Noorderpark. We bieden een breed aanbod van workshops, cursussen en leuke en leerzame activiteiten aan om je op weg te helpen. Alleen, met een maatje of in groepsverband met mensen uit de buurt.

Bekijk onze activiteiten Gezond Noord Loket BovenIJ

Amsterdammers die hun gezondheid willen verbeteren of willen werken aan hun herstel, kunnen ook terecht bij het Gezond Noord Loket in het BovenIJ. Het loket is iedere maandag en donderdag geopend van 10.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 15.00 uur. Iedereen kan er zonder afspraak terecht met vragen, voor advies, steun en informatie over gezondheid en welzijn.


Heb je zelf een goed idee?

Wil jij als bewoner van Amsterdam Noord graag iets betekenen voor jouw buurt? Heb je een goed idee om buurtbewoners in beweging te krijgen of wil je een specifieke activiteit organiseren? Wij helpen je graag bij het aanvragen van een bewonersinitiatief

Lees verder

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.