Bewegen
Bewegen

Bewegen

Wij geloven sterk in het belang van beweging. Bewegen is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest en welzijn.

Soms kan het een uitdaging zijn om in beweging te komen, vooral als je je eenzaam voelt, of minder verbonden met anderen. Misschien heb je last van het ouder worden, je gewicht of voel je je fysiek gewoon niet fit genoeg? Juist dan is het toch belangrijk om actief te blijven. Beweging kan je helpen om je weer verbonden te voelen, nieuwe vriendschappen te sluiten en je zelfvertrouwen te vergroten.

Door deel te nemen aan de activiteiten die de collega’s van Gezond Noord organiseren, kun je niet alleen fysiek actief zijn en sterker worden, maar ook nieuwe mensen ontmoeten, plezier hebben en je sociale kring uitbreiden. Of het nu gaat om een gezellige wandeling, een dans- of fietsles, er is voor elk wat wils.

Doe met ons mee en ontdek de kracht van beweging.
Bekijk onze activiteiten


Wekelijkse fietsgroep 

Houd je van fietsen, wil je meer in beweging komen of vind je het gewoon gezellig om regelmatig met anderen te fietsen? We hebben meerdere fietsgroepen, van beginners tot de snelle fietser.

Kijk voor actuele informatie op gezond-noord.nl


Beweegcoach

Wil je meer bewegen en gezonder leven? Kom in beweging met de Beweegcoach!

Lees meer


Fitte Ouders

Heb je kleine kinderen en geen tijd om te sporten? Doe mee met deze conditietraining, terwijl je kindje (1-3 jaar) onder begeleiding lekker aan het spelen is!

Kijk voor actuele informatie op gezond-noord.nl


Noorderpark in Beweging

Wil jij bewegen met plezier? En een beetje conditie opbouwen?

Lees meer


Praat je Fit!

Wil je de Nederlandse taal oefenen, maar ook lekker buiten wandelen, de buurt verkennen en ook nog eens fit worden?

Lees meer


Wandelgroepen Amsterdam Noord

Voor iedereen die zich fitter wil voelen en het gezellig vindt om samen te wandelen. Iedereen is welkom: jong, oud, groot, klein, snel en langzaam. 

Lees meer


Zwemlessen

Wil je graag leren zwemmen of je zekerder voelen in of in de buurt van water? We bieden in het zwembad in de Werf en in het Noorderparkbad meerdere zwemlessen aan. We beginnen in ondiep water om als het lukt verder te gaan naar het diepe water. Je leert met de zwemlessen zelfstandig baantjes te trekken. 

Lees meer


Samen Sportief in het Water

In het Noorderparkbad is er iedere woensdag een aquafitles. Een heel fijne les, juist als je lichamelijke klachten ervaart. Bewegen in het (warme) water doet minder pijn en is goed voor de conditie. Doe je mee?

Lees meer

Heb je een goed idee?

Wil jij als bewoner van Amsterdam Noord graag iets betekenen voor jouw buurt? Heb je een goed idee om buurtbewoners in beweging te krijgen of wil je een specifieke activiteit organiseren? Wij helpen je graag bij het aanvragen van een bewonersinitiatief.

Lees meer

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.