Mentale gezondheid
Mentale gezondheid

Mentale gezondheid

Soms kan het voelen alsof je vastzit je gedachten, vooral als je je eenzaam of overweldigd voelt. Maar er zijn manieren om voor je mentale welzijn te zorgen, en daar helpen de collega’s van Doras je graag bij.

Actief werken aan je mentale gezondheid kan een enorm verschil maken in hoe je je voelt, emotioneel en fysiek. Door deel te nemen aan de activiteiten, coaching of workshops die we organiseren helpen wij je stress te verminderen, leren we je ontspannen en je emotionele welzijn te versterken. Ook kunnen we je helpen om in contact te komen met anderen die misschien dezelfde uitdagingen doormaken als jij.

Bekijk als onze activiteiten 


Omgaan met stress

Voel jij je vaak gespannen? Zit je niet lekker in je vel of heb je veel last van hoofdpijn? Vaak is dit een teken van stress. Het is goed om daar iets aan te doen, maar hoe?

Lees meer


Zin & Zen

Zou je weleens wat uitvoeriger door willen praten over dingen die je bezighouden? Of je hoofd leeg maken en meer rust ervaren? Vind jij het leven soms best “een gedoe’? Sluit je aan bij een groepje van Zin & “Zen”! Wees welkom, het kost je niets.

Meer informatie vind je op gezond-noord.nl


Mentale kracht groep

Wil jij ook beter leren omgaan met stress, zelfvertrouwen ontwikkelen en voor jezelf opkomen? Met de Mentale kracht groep oefenen we met complimenten geven en ontvangen en buigen we negatieve gedachten om naar realistische. Bij droog weer oefenen we al wandelend in de omgeving van Nieuwendam of Waterlandpleinbuurt.

Meer informatie vind je op gezond-noord.nl


Mindfulness, leren omgaan met stress

Sommige dingen kun je niet veranderen. Wat je wél kunt veranderen is de manier waarop je met stress omgaat. Dit leer je in de training Mindfulness! In 8 weken trainen we met aandacht.

Meer informatie vind je op gezond-noord.nl

Heb je zelf een idee?

Wil jij als bewoner van Amsterdam Noord graag iets betekenen voor jouw buurt? Heb je een goed idee? Wij helpen je graag bij het aanvragen van een bewonersinitiatief.

Lees meer

We gebruiken cookies om onze site gebruiksvriendelijker te maken. Door onze site te gebruiken accepteer je cookies.